Virtuális tárlatvezetés Fodor Tamással Paolo Ventura kiállításán

A Műcsarnok, Juhász Anna és Orvos-Tóth Noémi sikeres virtuális tárlatvezetése után felkérte Fodor Tamás színész, rendezőt – gyakran párhuzamosan bábos eszközöket is alkalmazó alkotót – is, hogy a korábban meghirdetett helyszíni tárlatvezetése helyett otthonából kalauzolja a vendégeket Paolo Ventura: Velencei történet / Automaton c. kiállításában, amely a képzőművészet és a fotográfia, a képzelet és a valóság határán épült különleges képi világával varázsolja el a látogatókat.

Képernyő elé várunk minden érdeklődőt Fodor Tamás rendhagyó, virtuális tárlatvezetésére otthonról.
 
A kiállítás virtuális sétája a http://mucsarnok.hu/panoramafoto/ventura/ címen tekinthető meg, a virtuális tárlatvezetést itt tesszük közzé a megjelölt időpontban.
 
 

"Ventura azon túl, hogy fotográfus, díszlet- és jelmeztervező, dizájner, maszkmester, író, színész és bábkészítő is. Aki új műfajt teremt: képmesélő / rendező…  Színész is, aki minden színházi mesterséget, aprólékos tudással, felső fokon művel. Képes fotós magasművészetté rendezni a részeket.” (részlet Szegő György megnyitójából)

 

 

2020. május 17. - június 30.
Jegyek
2020. május 15. - június 30.
Előző program

Most a DERKÓ-sok beszélnek 3 | virtuális tárlatvezetés | Süveges Rita, Berkes Ádám Csanád, Kopacz Kund, Almásy Ivor

2020. június 5. - június 30.
Következő program

Most a DERKÓ-sok beszélnek 4 | virtuális tárlatvezetés | Gulyás Andrea Katalin, Kincses Előd, Jagicza Patrícia Linda, Máriás István aka Horror Pista