Képek átváltoztató fényvarázslattal | Korhatár nélkül! Családi nap Zalka Imre és Laczkó Péter vándorfotográfusokkal

Képek átváltoztató fényvarázslattal

Korhatár nélkül! Családi nap Zalka Imre és Laczkó Péter vándorfotográfusokkal

Ráhangolódás a Gyermeknapra 2021. május 29-én 10 órától-14 óráig

 

Egyszer volt, hol nem volt, lehet, hogy most is épp úgy van, történt, hogy bizonyos, a kiállításban szereplő képek nyugtalankodni kezdtek. Ők a magányos képek, akik párbeszédre vágynak, ebben a hívogató időben szívesen indulnának történetek nyomába. A foglakozásra érkezők némi varázstudománnyal felvértezve lehetnek a segítségükre. Kalandos útra indulunk a Műcsarnok közelében, miközben képekre vadászunk a foglalkozásra jelentkezőkkel, majd megérkezünk a varázslatok sátrához, ahol a gyerekek egy különleges átváltoztatás tanúi lehetnek.

Ha az elkészült munkákat az alkotók elküldik a mucsarnok@mucsarnok.hu címre, megosztásra kerülnek az esemény oldalán.

Különleges túráink kis csoportokban, 10:00 és 13:20 között 20 percenként indulnak a Műcsarnok bejáratától. A zsúfoltság elkerülése érdekében kérjük, hogy regisztráljanak a tamas.timea@mucsarnok.hu  címen, és írják meg, hogy melyik időpontban érkeznének. A regisztrációkat 2021. május 28., pénteken, 19 óráig tudjuk fogadni.

A foglalkozás 700 Ft-os művészetpedagógiai foglalkozásra szóló jeggyel látogatható, mely megvásárolható online a https://jegymester.hu/production/60483/mucsarnok-muveszetpedagogia/6000556 oldalon. A foglalkozáson való részvétel 7 éves kor alatt, valamint Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) tagsági kártyával rendelkezők számára ingyenes. Amennyiben a helyszínen váltanák meg jegyüket, a jegypénztárhoz csak védettségi igazolvány meglétével tudnak eljutni.

A megvásárolt jegy értéke kedvezményként beváltható a Műcsarnok kiállításaira a művészetpedagógiai foglakozás napján. A kedvezmény csak a normál, diák, nyugdíjas, pedagógus és a családi jegy, valamint ezek kombinált kiállítási jegytípusainak megvásárlásakor érvényesíthető.

A hatályos jogszabályi előírások szerint a kültéri foglakozáson való részvételnek nem, de a kiállítás megtekintésének feltétele a védettségi igazolvány megléte. A Műcsarnokban megtekinthető kiállítások látogatási információit itt olvashatja. 

2021. május 29. 10:00 - 14:00
Jegyek
2021. május 28. - július 18.
Előző program

Virtuális megnyitó | A Sors a nagy játékos – Kazanlár Ámin Emil miniatúrafestészete

2021. május 29. - augusztus 22.
Következő program

Exkluzív online tárlatvezetés E. Csorba Csillával a FOTÓIKONOK kiállításon