MÚZÉJ Előest | PQR – Pátkai Rozina 

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a kiállításon szerepelhet a munkám ennyi fantasztikus fotóművészeti alkotás között és persze óriási öröm, hogy a Múzeumok Éjszakája előestéjén koncertet adhatunk egy ilyen különleges helyszínen.” Pátkai Rozina

Pátkai Rozina olasz felmenőkkel is rendelkező képzőművész, énekesnő, aki számos hazai és nemzetközi versenyen ért el sikereket. Jelenleg A fény képei | II. Fotóművészeti Nemzeti Szalon 2021 kiállításon megtekinthető műve mellett, mely a Műcsarnok impozáns termében, az Apszisban látható, most június 25-én, a Múzeumok Éjszakájának nyitó eseményén maga a művész is a térbe lép.

A PQR elnevezésű jazz kvartett új programjában az ismert bossa novák mellett előadott saját dalai az autentikus brazil dallamvilágból kiindulva szakítanak a zárt formákkal. A kvartett tagjai ifj. Tóth István gitárművész, Ávéd János szaxofonos, kortárs zeneszerző és Szabó Dániel dobos.

 

A programon - védettségi igazolvánnyal - korlátozott számú vendéget tudunk fogadni.

Regisztráció: 

https://forms.gle/pf6d4tUHcfsrNL3y6

További műcsarnoki MÚZÉJ programok, kedvezmények és ingyenes online tartalmak: http://mucsarnok.hu/muzej2021

Vegye meg nálunk karszalagját, és már a MÚZÉJ előestéjén is használhatja programunk látogatásakor!

 

A programokkal és regisztrációs kérdésekkel kapcsolatban a mucsarnokregisztracio@gmail.com címen és a 06-30/842-1447 telefonszámon érdeklődhetnek. 

2021. június 25. 18:00 - 19:00
Jegyek
2021. június 24. 18:00 - 19:00
Előző program

Kiss Noémi exkluzív tárlatvezetése a II. Fotóművészeti Nemzeti Szalonon

2021. június 26. - június 27.
Következő program

MÚZÉJ+ | Online tárlatvezetések 0-24 óra között