Közönségtalálkozó Lukáts Andorral és a Sorskérdések kiállítás szereplőivel

A magyar kultúra napján közönségtalálkozót szervezünk Lukáts Andorral a Műcsarnokban megrendezett SORSKÉRDÉSEK c. videóinstallációja kapcsán.

A színész, rendező, a magyar színházi élet egyik legsokoldalúbb alakja, számos nagy sikerű film főszereplője ezúttal ismét a képzőművészet területére látogat. Videóinstallációja hét életkoron keresztül, különböző nemű, különféle sorsú hétköznapi emberek mindannyiunkat megszólító történeteiről mesél. Milyen kérdések foglalkoztatnak egy óvodás kislányt, egy fiatal apácát vagy egy hatvanéves orvost? Hogy látja a jövőt egy állami gondozásban élő kamasz és egy háromgyerekes elvált édesapa? Összegzés, újrakezdés, reményvesztettség, hit. Több mint látnivaló – lehet, hogy kimondja bármelyikünk megélt sorskérdését.

A programon való részvétel létszámhoz kötött, ezért előzetes regisztráció szükséges! Részvételi szándékát kérjük jelezze a eri.ildiko@mucsarnok.hu címen. Regisztrált helye aznapi kiállítási belépőjeggyel érvényes. Kezdés előtt 10 perccel töröljük a helyszínen nem érvényesített regisztrációkat.

A magyar kultúra napján kiállításaink 50% kedvezménnyel látogathatók! A Műcsarnok gondozásában megjelent katalógusok aznap 50% kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Lukáts Andor kiállítása február 2-ig látogatható.

 

2020. január 22. 17:00 - 18:00
Jegyek
2020. január 22. 16:00 - 17:00
Előző program

FELEDI PROJECT | Hullámok, a szálkás valóság

2020. január 22. 18:00 - 20:30
Következő program

Műcsarnok Filmkör | Megszállottság | Juan José Campanella: Szemekbe zárt titkok