Keserü Ilona kiállításhoz kapcsolódó művészetpedagógiai foglalkozások

Keserü Ilona kiállításhoz kapcsolódó művészetpedagógiai foglalkozások

Alkoss te is! foglalkozások kicsiknek: Firkák és Gubancok

Játékosan közösen fedezzük fel az alapszínek és komplementer színek izgalmas világát, kísérletezzünk! Vonalakat, firkacsomókat, hullámokat figyelünk meg,  és keressük a képeken elrejtőzött, mindennél erősebb erőgubancot, ami változékony, ezért fontos, hogy mindenki megpróbálja lefesteni, így tennénk láthatóvá, kinek milyen erőgubanc-találkozásai voltak, és még az is lehet, hogy ezek összekapcsolódnak!

Alkoss te is! foglalkozások nagyoknak: Sokszín-hatás

Keserü Ilona kiállításának megtekintése után az ott szerzett benyomásainkból kiindulva hozunk létre egy saját, egyedi színskálát. A színek nemcsak vizuális élményt nyújtanak, hanem mélyen kapcsolódnak érzelmeinkhez is – törekedjünk arra, hogy pontosan megértsük és kifejezzük érzéseinket a színek nyelvén! Ha sikerül összhangba hozni legbelső érzelmeinket és a színeket, létrehozhatunk egy teljesen egyedi palettát, amely csakis ránk jellemző. Ennek alapján készítünk egy különleges alkotást.

Csak Lazán! foglalkozások felnőtteknek: Utóképek

Miután szemünkkel követjük a labirintusszerű, önmagukba visszatérő színes formákat, vagy épp a kaotikus firkákat, csukjuk be a szemünket, és engedjük át magunkat egy érzéki színkísérleti játéknak! Az utóképeken keresztül felfedezhetjük, hogyan befolyásolja a fény-árnyék játék a színek és formák megjelenését, és hogyan kapcsolódnak ezek a színek a saját, egyedi érzékelésünkhöz.

 

Csoportoknak kérhető külön foglalkozások,10 főtől: időtartama 90 perc, ára 1200 Ft/fő.

További információ, bejelentkezés, időpont egyeztetés: schopp.ildiko@mucsarnok.hu

2024. október 10. csütörtök 11:53

Következő hír

Videók | A Műcsarnok YouTube csatornája