FARKAS GÁBRIEL BAND: VÉGTELENÍTETT PILLANATOK | Finisszázs | A fény képei | II. Fotóművészeti Nemzeti Szalon

Farkas Gábriel, aki képzőművészként is érzékenyen reagál a vizuális társművészetekre, a délután folyamán zenekarával a fotók és filmek világához válogat műsoraiból.

„A könnyűzene klasszikussá vált dalai egytől egyig önálló kis történetek. Mind olyan képeket idéznek, mintha egy fotóalbumot lapoznánk vagy kisfilmeket néznénk az életünkről. Ezek a fő emlékek a memóriánk végtelenített pillanatai amelyekhez jó visszatérni.”
(Farkas Gábriel)

A ZENEKARRÓL

FARKAS GÁBRIEL énekes, színész, festőművész immár két évtizede a magyar zenei paletta show műfajának egyedülálló alakja.
Jazz triójával, a FARKAS GÁBRIEL BANDdel, több mint 18 éve telt házas, élőzenés estjeivel szórakoztatja a budapesti közönséget, s az ország legexkluzívabb eseményein ad koncerteket. Ajándék című első szólóalbumán, amely a magyar könnyűzene klasszikusait dolgozta fel, Psota Irénnel is duettet énekelt. A formáció kultúrmissziója, hogy a magyar és amerikai könnyűzene klasszikusait mai hangszereléssel újból megismertessék a közönséggel és ezt minden korosztály számára elérhetővé tegyék.

Gábriel utánozhatatlan színészi, előadói készségei, az őt kísérő tehetséges zenészek együttes produkciója, az általuk játszott magyar jazz, klasszikus sztenderd, easy listening, azaz a könnyen hallgatható örökzöld zene garancia a felhőtlen kikapcsolódásra. 2021. szeptember 26-án, vasárnap a FARKAS GÁBRIEL BANDdel együtt a Műcsarnokba is elhozza a legminőségibb klasszikus könnyűzenét.

A FARKAS GÁBRIEL BAND tagjai:
Farkas Gábriel
– ének
Farkas Péter – jazz-basszusgitár, nagybőgő
Földesi Attila – dobok
Juhász Attila – zongora

Fotó: Kiss Csanád 

A programon korlátozott számú látogatót tudunk fogadni. Jegyek elővételben: https://jegymester.hu/production/60503/mucsarnok-farkas-gabriel-band-vegtelenitett-pillanatok-finisszazs-a-feny-kepei-ii-fotomuveszeti-nemzeti-szalon/6000576 
További információ kérhető: mucsarnokregisztracio@gmail.com

 

2021. szeptember 26. 16:00 - 17:00
Jegyek
2021. szeptember 26. 14:00 - 15:00
Előző program

A fény képei | II. Fotóművészeti Nemzeti Szalon 2021 I Finisszázs I HÁY JÁNOS exkluzív tárlatvezetése

2021. október 6. - december 2.
Következő program

Kezeket előre! Művészetpedagógiai foglalkozások osztályoknak