Exkluzív tárlatvezetés Litkai Gergellyel Martin Parr kiállításán

A programra minden jegy elkelt! 


Exkluzív tárlatvezetés Litkai Gergely Karinthy-gyűrűs magyar humorista, forgatókönyvíró, főszerkesztővel a Martin Parr: Strand az egész világ c. kiállításon
A Dumaszínház társulatának tagja. A Dumaszínház produkciós vezetője. Karinthy-gyűrűs humorista. Főszerkesztő, újság- és forgatókönyvíró, a magyar stand-up comedy egyik megteremtője. Jogász. A Comedy Central ex-főszerkesztője, a Rádiókabaré korábbi állandó szerzője, előadója és egyik szóvivője. A fenntarthatóság szószólója és a céges világ fáradhatatlan elemzője.
A strand az a hely, ahol akkor is pihenünk, ha nem vagyunk fáradtak, akkor is sülünk, ha bőrünk alkalmatlan a feladatra. A strand fürdőruhával demokratizál és pusztítja a környezetet már az odajutással is. Homok és víz, napolaj és söröskupakok, felfújható és felfújhatatlan pálmafák. A strand menekülés a fárasztó hétköznapokból, ahol azért fáradozunk, hogy eljuthassunk a strandra. A tárlat látogatói most felöltözve látogathatnak el ide, Litkai Gergely vezetésével.
Martin Parr brit fotográfus, a Magnum Photos sztárja, az európai kortárs színes fotográfia egyik legismertebb képviselője, akinek munkái első alkalommal láthatók Magyarországon. A jelenkor fáradhatatlan krónikásaként több mint négy évtizede kutatja a mindennapi élet jelenségeit, a britek időjárással kapcsolatos felfogásától kezdve az ideális otthon, vagy a vásárlási, szórakozási szokások bemutatásán át egészen a nemzeti karakter megragadásáig.
Jegyár: 2500 Ft
Biztosítsa helyét online jegyelővétellel: https://jegymester.hu/.../mucsarnok-exkluziv.../6000621
Szakmai jegy / csak a helyszínen kapható: 1500 Ft
A kiállítás a kísérőprogramok ideje alatt csak programjeggyel látogatható.
2022. április 28. 18:00 - 19:00
Jegyek
2022. április 27. 18:00 - 20:30
Előző program

Műcsarnok Filmkör | Egy nő azonosítása | Federico Fellini: Cabiria éjszakái

2022. április 29. 17:00 - 18:00
Következő program

Rockenbauer Zoltán nyitó kurátori tárlatvezetése Olescher Tamás kiállításán