Exkluzív tárlatvezetés Gaál Józseffel és Nagy T. Katalinnal Ujházi Péter és Kovács Péter kiállításain

Exkluzív tárlatvezetés Gaál József Munkácsy Mihály-díjas képzőművész, művészeti író, egyetemi docenssel és Nagy T. Katalin Németh Lajos-díjas művészettörténésszel, kurátorral Ujházi Péter Életszőnyeg és Kovács Péter Pet'R - rajzok, képek című kiállításain.

Ujházi Péter és Kovács Péter nem éltek egy városban, de jól ismerték és tisztelték egymást. Nagy T. Katalin és Gaál József elhatározták, hogy egy közös tárlatvezetésen mutatják be a festőművészek pályáját, művészi világképét. A tárlatvetés meglepetése lesz, hogy a résztvevők két új alkotást is megismerhetnek, melyek a kiállításokon nem szerepelnek, de a két művész kapcsolatát hivatottak illusztrálni. 

Belépőjegy: 2500 Ft

online jegyelővétel: https://jegymester.hu/production/60511/mucsarnok-exkluziv-tarlatvezetes-gaal-jozseffel-es-nagy-t-katalinnal-ujhazi-peter-es-kovacs-peter-kiallitasain 

Az eseményre művészeti (képző-, zene-, tánc és művészetelméleti) közép- és felsőoktatási intézmény hallgatói és tanárai, újságírók valamint MAOE, IKT tagok részére 1000 Ft-os szakmai jegyet biztosítunk. Ez a jegytípus csak a helyszínen elérhető (online jegyelővétellel nem), a kedvezményre való jogosultságot a jegypénztárnál igazolni kell. 

2021. november 21. 15:00 - 16:00
Jegyek
2021. november 20. 10:00 - 13:00
Előző program

Kalandozás Síkföldön | Korhatár nélkül családi nap Matzon Ákos kiállításában

2021. november 25. 18:00 - 19:00
Következő program

Rockenbauer Zoltán kurátori tárlatvezetése Matzon Ákos kiállításán