Balázs Zoltán virtuális tárlatvezetése Paolo Ventura kiállításán

https://youtu.be/gPevNMsowFk

A Műcsarnok virtuális tárlatvezetéseinek soron következő vendége Balázs Zoltán, színész, rendező, a Maladype Színház alapítója és vezetője, aki immáron a Műcsarnokból, a Paolo Ventura kiállításról jelentkezik és kalauzolja a vendégeket a fotográfus Velencei történet / Automaton c. kiállításában.
Képernyő elé várunk minden érdeklődőt Balázs Zoltán rendhagyó, virtuális tárlatvezetésére otthonról július 2-án, csütörökön 18 órakor.
A kiállítás virtuális sétája a http://mucsarnok.hu/panoramafoto/ventura/ címen tekinthető meg, a virtuális tárlatvezetést itt tesszük közzé a megjelölt időpontban.
Paolo Ventura Velencei történet / Automaton c. kiállítása július 5-ig látogatható!

Paolo Ventura Velencéje ismerős és mégis idegen. Az a benyomásunk, hogy talán csak a képzeletben létezett, pedig minden eleme annyira valóságos. Akárcsak maga a történelem, a közös múltunk. A különös, nyomasztó, félelmetes emlékekről gyakran szeretnénk az hinni, csak rémálmokba léteznek. Hogy a múltban elszenvedők talán csak egy álomszerű bábszínház kicsiny figurái voltak, nem pedig hús-vér emberek. - Szarka Klára, a kiállítása kurátora 

2020. július 2. 18:00 - 19:00
Jegyek
2020. június 27. 16:00 - 17:00
Előző program

Dr. Kucsera Tamás Gergely virtuális tárlatvezetése | Szabadjáték

2020. július 4. - augusztus 22.
Következő program

Zenélő Budapest – ingyenes minikoncert-sorozat