Játék a Szabadban II. | Ulrich Gábor és a VASTANGÓ XPERIMENTHAL / Szurcsik József és a BUDAPEST NOISE / BALKÁN FANATIK

Ha már látta Szabadjáték/Szobák c. kiállításainkat, a Játék a szabadban c. minifesztivál részeként megrendezett VASTANGÓ / BUDAPEST NOISE / BALKÁN FANATIK koncertekre külön jegyet is vásárolhat 2500 Ft-ért https://www.jegymester.hu/hun/Event/6000517/VASTANGO-/-BUDAPEST-NOISE-/-BALKAN-FANATIK-koncert


 

Szabadtéri rendezvény a Műcsarnok mellett

JÁTÉK A SZABADBAN!

A hónap közepén, szeptember 11-12-én, egy különleges rendezvénnyel várja látogatóit a Műcsarnok.

Akik kíváncsiak és ellátogatnak e kétnapos eseményre, azoknak úgyszólván egyfajta mini művészeti fesztiválban lesz részük. A Játék a szabadban rendezvényre megvásárolt belépőjeggyel ugyanis megtekinthető a Műcsarnok falai között a Szabadjáték, II. Képzőművészeti Nemzeti Szalon és a Szabadjáték – Szobák című kiállítás, ahol egy nagy merítésű kurátori válogatásnak köszönhetően 11 teremben 249 képzőművész, több mint 300 alkotását láthatja az érdeklődő. Ezek a művek sok más érdekesség mellett betekintést engednek az itt kiállító képzőművészek életműveibe - alkotásaikon keresztül. Odakinn, a szabadban pedig, a Műcsarnok mellett felépített színpadon olyan zenei előadások lesznek láthatóak/hallhatóak, amelyekben képzőművészek zenélnek, és olyan zenészek muzsikálnak, akik valamely képzőművészeti ágban is alkotnak.

Játék a szabadban koncertek apropója és célja is egyben, hogy a kortárs képzőművészek sokoldalúságáról, meglehetősen gazdag gondolkodásmódjáról is képet alkothasson a néző valamint a művészek alkotói egyéniségét és a jelenkori képzőművészet világát egyszerre tárjuk a tisztelt érdeklődők, a közönség elé. Ezzel a különleges koncert-kiállítás típusú rendezvénnyel szándékunk kiterjeszteni a mai képzőművészet népszerűsítésének lehetőségét, mégpedig olyan zenei produkciókkal, melyekben muzsikáló, neves képzőművészek vagy képzőművészként is alkotó, neves zenészek működnek közre. Az élmény mindenképpen garantált és a jelenlegi felállásban egyedi és megismételhetetlen is.

A maga nemében tehát valóban különleges eseményről van szó, hiszen a kiállított alkotások ebben a válogatásban és ebben az összetételben többé nem lesznek láthatóak majd, nem szerepelnek együtt a jövőben, ahogy az itt felhangzó több improvizatív típusú zenei előadás sem lesz majd látható és hallható, csak itt és csak most.

Ezúttal a Szabadjáték, II. Képzőművészeti Nemzeti Szalon kiállításainak kísérőprogramjaként a Játék a szabadban című kétnapos zenei eseményt kínáljuk az érdeklődők megtisztelő figyelmébe.

 

 

Játék a Szabadban I.

Szeptember 11.

15.00-16.00 Verebes György és az ORBIS ZENEMŰHELY

17.00-18.00 Ef ZÁMBÓ HAPPY DEAD BAND

19.00-20.00 TAKÁTS TAMÁS BLUES BAND

Játék a Szabadban II.

Szeptember 12.

15.00-16.00 Ulrich Gábor és a VASTANGÓ XPERIMENTHAL

17.00-18.00 Szurcsik József és a BUDAPEST NOISE

19.00-20.00 BALKÁN FANATIK

A programok karszalaggal látogathatók. Különböző jegykonstrukciók, kedvezményes elővétel!

  1. szeptember 9-én éjfélig 2.500,- Ft/nap, ha mindkét napra megveszik, akkor 4.500,- Ft
  2. szeptember 10-én éjfélig 3.500,- Ft/nap, ha mindkét napra megveszik, akkor 6.300,- Ft
  3. szeptember 11-én és 12-én megvásárolt szalag 4.500,- Ft/nap, ha mindkét napra megveszik, akkor 8.100,- Ft

A koncertekre váltott karszalagok a karon viselve szeptember 27-ig szabadon felhasználhatóak a kiállítások megtekintésére.

A Műcsarnok Art Box könyv- és ajándékboltjában a programok alkalmával 25%-os árengedménnyel vásárolhatják meg a Szalon kiállítások katalógusait.

A hétvégi kiállítás- és programbelépőjegy felmutatásával a Műcsarnok Kávézóban kedvezmények vehetők igénybe.

 

 

2020. szeptember 12. 15:00 - 20:00
Jegyek
2020. szeptember 11. 15:00 - 20:00
Előző program

Játék a Szabadban I. | Verebes György és az ORBIS ZENEMŰHELY / Ef ZÁMBÓ HAPPY DEAD BAND / TAKÁTS TAMÁS BLUES BAND

2020. szeptember 13. 16:00 - 17:00
Következő program

Szobabicikli II.