Exkluzív tárlatvezetés Nagy T. Katalinnal és Kertész Endrével Ujházi Péter kiállításán

Exkluzív tárlatvezetés Nagy T. Katalin Németh Lajos-díjas művészettörténésszel, kurátorral és Kertész Endre csellóművésszel Ujházi Péter Életszőnyeg című kiállításán.

A kortárs művészet kiemelkedő alakja UP, azaz Ujházi Péter Érdemes Művész. Eddigi öt évtizedes életművéből válogattuk az anyagot a kiállításra, melyen, többek között, a művész látványelvű és metaforikus önábrázolásai, szűkebb környezete, Nadap egyéni felfogású tájábrázolásai és világának hétköznapi emberi történéseit bemutató festményei, dobozművei és kerámiái láthatóak.

 

Belépőjegy: 2500 Ft

online jegyelővétel: https://jegymester.hu/production/60512/mucsarnok-exkluziv-tarlatvezetes-nagy-t-katalinnal-es-kertesz-endrevel-ujhazi-peter-kiallitasan 

Az eseményre művészeti (képző-, zene-, tánc és művészetelméleti) közép- és felsőoktatási intézmény hallgatói és tanárai, újságírók valamint MAOE, IKT tagok részére 1000 Ft-os szakmai jegyet biztosítunk. Ez a jegytípus csak a helyszínen elérhető (online jegyelővétellel nem), a kedvezményre való jogosultságot a jegypénztárnál igazolni kell. 

2021. november 25. 19:00 - 20:00
Jegyek
2021. november 25. 18:00 - 19:00
Előző program

Rockenbauer Zoltán kurátori tárlatvezetése Matzon Ákos kiállításán 

2021. november 27. 16:00 - 17:00
Következő program

Az esetlegesség rétegei - Pilinszky János fényképei | FINISSZÁZS Ferenczi Györggyel és Pindroch Csabával