SZAKMAI NAP| Szabadjáték / II. Képzőművészeti Nemzeti Szalon, Terebessy L. Föld | Táj legyen táj, tengertől tengerig

2020. július 8. 10-18 óra
A szakmai nap alkalmából Szabadjáték / II. Képzőművészeti Nemzeti Szalon és Terebessy L. Föld | Táj legyen táj, tengertől tengerig c. tárlatokat a múzeumi és a társszakmák munkatársai ingyenesen tekinthetik meg.
A szakmai szervezetek dolgozói személyenként három vendéget hozhatnak, akik a belépőjegy árából 50%-os kedvezményt kapnak.
A szakmai napon a Szabadjáték / II. Képzőművészeti Nemzeti Szalon katalógusát látogatóink 25%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg.

Programok:
10 óra: Reischl Szilvia kurátori tárlatvezetése | Terebessy L. Föld
11 óra: Szurcsik József kurátori tárlatvezetése | Szabadjáték
15 óra: Kondor-Szilágyi Mária kurátori tárlatvezetése | Szabadjáték

Látogatási, ill. a programokon való részvételi szándékotokat kérjük az esemény előtt  jelezzétek a murka.ilona@mucsarnok.hu címen.

A Műcsarnok Könyvtár és Archívum 10-17 óra között szintén várja a szakmai érdeklődőket. Megközelíthető a Műcsarnok Dózsa György út felőli hátsó portáján át. A könyvtár látogatásához is regisztrációt kérünk a markovits.eva@mucsarnok.hu címen.

Előre nem regisztrált látogatókat csak akkor áll módunkban térítésmentesen fogadni, ha valamilyen dokumentummal igazolják, hogy múzeumi, illetve társszakma dolgozói, kérjük, erre legyetek tekintettel!

 

2020. július 8. 10:00 - 18:00
Jegyek
2020. július 4. - augusztus 22.
Előző program

Zenélő Budapest – ingyenes minikoncert-sorozat

2020. július 10. 18:00 - 19:00
Következő program

Reischl Szilvia kurátori tárlatvezetése Terebessy L. Föld kiállításán