Nyári alkotóműhely | Találjuk ki a jövő hagyományát! Tervezzünk együtt!

Találjuk ki a jövő hagyományát! Tervezzünk együtt!

Nyári alkotóműhely a Műcsarnokban 9-12 éves gyermekek számára. Az egyhetes tervezési kísérlet során történeteket mesélünk, elképzelünk, átélünk és eljátszunk helyzeteket. Kipróbálunk képzőművészeti technikákat, festünk, agyagozunk, makettezünk, szenet, pasztellkrétát és olajpasztellt és még sok más izgalmas anyagot is használunk, amelyekkel a játékaink teljesebbé formálódhatnak.

Megalkotjuk a jövő hagyományát. Történeteink kapcsolódnak a Műcsarnok kiállításához, múlthoz és jövőhöz, a saját, jól ismert környezetünkhöz. Várunk minden alkotni, játszani szerető fiatalt, aki szeretne részt venni ebben különleges időutazásban.

A programok minden nap 9-től 17 óráig tartanak. Közben a gyermekek tízórait, ebédet és uzsonnát kapnak. A foglalkozásokat Ardai Petra színházrendező,  Schopp Ildikó művészetpedagógus, valamint Cser Mariann, az MKE festő szakos hallgatója vezetik. Az alkotóműhely a gyerekeket jelentkezési sorrendben fogadja.

időpont : június 18-22, között.

Az egyhetes alkotóműhely részvételi díja: 28 000 Ft. Testvérkedvezmény 26000Ft. Jelentkezni 2018. május végéig lehet az alábbi email címen: schopp.ildiko@mucsarnok.hu

 

 

 

2018. június 18. - június 22.

Műcsarnok

Jegyek
2018. június 14. 18:00 - 20:00
Előző program

Talányos népművészet - hogyan fog kezet a matyó hímzés a kortárs kultúrával?

2018. június 23. - június 24.
Következő program

MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA A MŰCSARNOKBAN