Magyar Formatervezési Díj ésDesign Management Díj 2013

Kiállítás

MAGYAR FORMATERVEZÉSI DÍJ PÁLYÁZAT 2013 nyertesei

Idén 34. alkalommal adták át a szakma legrangosabb hazai elismerését.

A Magyar Formatervezési Tanács kezelésében, a nemzetgazdasági miniszter által meghirdetett díjat négy kategóriában – termék, vizuális kommunikáció, terv és diákmunka – ítélte oda a hazai design legkiemelkedőbb teljesítményeiért a neves tervezőkből, szakemberekből álló bírálóbizottság. A díjazott alkotások, valamint a kiemelt pályázók munkáiból nyílt kiállítás azt mutatja be, hogy az újító szellemben, a friss ötletekben rejlő kreatív potenciálra építkezve jelentős távlatokat nyithatunk hazánk kreatív ipara, de a gazdaság egésze számára is, így a versenyképesség növelésének, az innovációnak, a vállalkozásfejlesztésnek az alapját teremthetjük meg.

A Magyar Formatervezési Tanács szervezésében.

A SCOLAR Kiadó az idei MFD és DMD gála keretében mutatta be design sorozatának legújabb kötetét, Vadas József Székkirály című könyvét, mely Király József belsőépítész és bútortervező munkáit és életét tekinti át.
Király József modern gondolkodást és korszerű technológiákat mozgósító művészetével vitathatatlanul 20. századi alkotó; skandináv szellemben született formai megoldásaiban továbbviszi a kézműves tradíciókat is.
Támogatta: SCOLAR Kiadó és a Magyar Formatervezési Tanács.

2013. October 1. - October 27.

Kunsthalle, Budapest

Tickets
2013. September 14. - October 20.
Previous exhibition

Erik Mátrai

2013. November 7. - 2014. January 26.
Next exhibition

Shilpa Gupta