Kavics – tehetséggondozó – műhelymunka minden szerdán, június 8-ig

Műhelymunka

Műhelymunka a Műcsarnok gyerekstúdiójában május 30-ig! Képzőművészeti foglalkozásainkon, melyekre 6-12 éves, alkotni szerető kisiskolásokat várunk, összefüggő történetet dolgozunk fel.
Saját és közös művek, szerepjáték, mesék és sok-sok beszélgetés, ezernyi impulzus és felszabadított kreativitás ‒ igazi gyerekközpontú foglalkozásokkal várunk mindenkit a Műcsarnok aktuális kiállításihoz kapcsolódva.

Amikor a világ a feje tetejéről a talpára billen Van az úgy, hogy nem találod a helyed, és még az is előfordulhat, hogy nem ott ébredsz, ahol megszoktad ‒ na, akkor kell minden bátorságodat, kíváncsiságodat összeszedve felfedezned, hogy milyen világba csöppentél. Történetünkben vándorolni fogunk, valós és képzeletbeli világokban kalandozunk, ismerkedünk a lehetséges és lehetetlen körülményekkel, és nem utolsósorban a különböző technikákkal. Festünk óriásképet, jelekkel történeteket írunk, a tus, a szén és a szappanbuborék sem idegen tőlünk, de agyagozunk is, fényből képeket rögzítünk és naná, hogy maketteket is építünk.

A foglalkozásokat Schopp Ildikó múzeumpedagógus és Csernovszky Júlia képzőművész-hallgató vezeti.

Időpontok: szerda délutánonként 17 - 18:30
A foglalkozás díja egy hónapra 2000Ft.
További információ: Schopp Ildikó: schopp.ildiko@mucsarnok.hu

2015. október 7. 17:00
Jegyek
2015. szeptember 25.
Előző program

AZ ÉPÍTÉSZET MINT „ISTENTŐL VALÓ BESZÉD”. LELKI TEREK TEREMTÉSE

2015. november 1. - 2016. január 31.
Következő program

Sztárok és különcök – rendkívüli kiállítások diákoknak is