Személyes élményhez egyedi katalógus – Alkoss Te is! | Osztályfoglalkozás a Képek és pixelek | Fotóművészet – és azon túl | Nemzeti Szalon 2016 kiállítás alatt

Különleges utazási irodánk jó szemű, kreatív, alkotni nem rest önkénteseket keres 2016-os katalógusunk készítéséhez. Nagyszerű képanyagunk már előkésztve várja leendő segítőinket. Festünk, vágunk, ragasztunk. Illetve digitálisan rögzítünk.

Élményalapú foglalkozásaink segítik a kiállított munkával létrejövő párbeszédet, ismerkedést, amihez mindenki számára befogadható és érthető kontextust teremtünk. Figyelembe véve a különböző korosztályok igényeit, a kiállítótérben izgalmas és sokféle lehetőséget biztosítunk a fiataloknak, hogy bővülő ismereteket szerezhessenek a világról, a társadalomról, magukról és másokról. Foglalkozásaink magukban foglalják a vizuális fejlődésen túl az egyéni és szociális fejlődés lehetőségét. Mindehhez eszközként használjuk az aktuális kiállítás munkáit, a vizuális nevelés módszereit, a drámapedagógiát, a játékot és nem utolsósorban a meséket.

A foglalkozások ideje kb. másfél óra. Belépő: 700Ft/fő, két kísérőnek ingyenes.

Jelentkezés és további információ: schopp.ildiko@mucsarnok.hu

2016. április 26. - június 24.

Műcsarnok

Jegyek
2016. április 23. 16:00 - 17:00
Előző program

Nyitó tárlatvezetés a Képek és pixelek | Fotóművészet – és azon túl | Nemzeti Szalon 2016 kiállításon

2016. április 27. 18:00 - 20:00
Következő program

Miranda July: Te meg én és minden ismerősünk