Múzeumok Éjszakája | Jazz & Latin – Micheller Myrtill és Révész Richárd, vendég: Sylvester Ádám

Micheller Myrtill a kiváló jazz zongorista Révész Richárd kíséretében különleges műsorral várja a Múzeumok éjszakája látogatóit a Műcsarnokban. A koncert során meglepetés vendégként Sylvester Ádámot is üdvözölhetjük a zongoránál.

Micheller Myrtill a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen diplomázott. Saját együttese mellett számos ismert hazai előadó koncertjein és lemezein is közreműködik. Ugyan elsősorban a jazz műfajban tevékenykedik, azonban neve és hangja szélesebb körben a dance műfajban tevékenykedő Náksi vs. Brunner nevű lemezlovas páros Budapest Parádé himnuszairól lett ismert. Énekelt DJ. Sterbinszky szintén slágerré vált remixein is. A TV2 Megasztár című népszerű tehetségkutató műsorának énektanára volt. Fellépett a Bergendy Szalonzenekarral, Benkó Dixieland Band-del is. A 2000-ben készült Meseautó című filmben az Escape együttesben énekelt.

A latin jazz legjelentősebb hazai zongoristája Révész Richárd. Mielőtt teljesen átállt volna a latin vonalra, játszott például Pege Aladár együttesével, és a Budapest Jazz Orchestra-val is. A latin jazzt a Ricardo Salsa Club vezetőjeként kezdte.

 

A TÉR /// ERŐ | II. Építészeti Nemzeti Szalon kísérőprogramja.

Múzeumok Éjszakája a Műcsarnokban - további programok: mucsarnok.hu/muzej2019

Belépés: Múzeumok Éjszakája karszalaggal

2019. június 22. 18:00

Műcsarnok

Jegyek
2019. június 22. 17:00 - 20:00
Előző program

Múzeumok Éjszakája | Kóstolj bele, fogyasztható építészet korhatárok nélkül

2019. június 22. 19:00 - 20:00
Következő program

Múzeumok Éjszakája | Kurátori tárlatvezetés Potzner Ferenccel, Botzheim Bálinttal és Sulyok Miklóssal