Alkoss te is foglalkozások

Alkoss te is foglalkozások a Körülöttünk. Nemzeti Szalon 2017. Iparművészet és Tervezőművészet című kiállításon óvodai csoportok, alsó- és felső tagozatosok, illetve középiskolai osztályok számára

Kalandra fel a tárgyak birodalmába!

Titkosírással varázsjeleket rejtünk el, és összerakjuk a törött cserépdarabokat, hogy űrrakétát építhessünk belőlük. Rajzolunk, tervezünk a Körülöttünk. Nemzeti Szalon 2017. Iparművészet és Tervezőművészet című kiállításon.

Tárgyfejtés

Mit szólna földi tárgyainkhoz egy távoli galaxisból ideérkező turista? Tárgyak rengetegében igyekszünk megfejteni, mi mire való, miért van – vagy éppen miért nincs – szükségünk rájuk. Alkossunk használati tárgyakat a saját ízlésünk szerint! A Körülöttünk. Nemzeti Szalon 2017. Iparművészet és Tervezőművészet című kiállításon lehetőség nyílik erre, így újabb talánnyal bővíthetjük a Föld felé tájékozódó galaktikus turistáknak kínált látványosságokat.

Kicsomagolás

Klisék, stílus, választás vagy kényszer? Tárgyakba rejtett üzenetek. Tárgyak, melyekre mindennél jobban vágyunk, megfejtésre váró szimbólumok. Tegyünk egy próbát: értelmezzük azokat a tárgyainkat, melyek nap mint nap körülvesznek bennünket. Kísérleti terepünk a Körülöttünk. Nemzeti Szalon 2017. Iparművészet és Tervezőművészet című kiállítás.

 

2017. április 22. - augusztus 13.
Jegyek
2017. április 21. 15:00 - 16:30
Előző program

Kulisszatitkok | Tárlatvezetés

2017. április 22. 16:00 - 17:00
Következő program

Gioco delle coppie | tánc és elektroakusztikus komprovizáció