TÉR-KÉP Pályázat

Készíts makettet a Velencei Építészeti Biennáléra! A Műcsarnok makett-pályázata 6-18 évesek számára

Beküldési határidő: 2012. május 15.
További információ:
Szabics Ágnes – aszabics@mucsarnok.hu
telefon: 06 30 410 8582
A Műcsarnok általános- és középiskolások számára pályázatot hirdet, melynek témája az építészet. A pályázat a 13. Velencei Nemzetközi Építészeti Kiállítás magyar pavilonjában megrendezendő Modell című kiállításhoz kapcsolódik. A projekt kurátorai, Bachmann Bálint és Markó Balázs építészek. A TÉR-KÉP pályázatra beküldött legjobb alkotások helyet kapnak az idei nemzetközi biennálén, a Magyar Pavilonban.

Pályázati feltételek:
A pályázaton részt vehet minden általános- és középiskolás tanuló egyéni és csoportos alkotással egyaránt.
A pályázatra szánt makettek méretei nem haladhatják meg a 21 x 21 x 21 centimétert, valamint súlyuk nem lehet több 2,5 kg-nál.
A makettet bármilyen anyagból és bármilyen technikával elkészíthetik a pályázók, azonban felhívjuk figyelmüket arra, hogy a pályaműveket olyan technikával kell elkészíteniük, hogy azok a többszöri szállítást is kibírják sérülés nélkül.

A pályaműveket a Műcsarnokba kell beküldeni vagy személyesen beszállítani.
Cím: Műcsarnok – 1146 Budapest, Dózsa György út 37. Személyesen 2012. május 14-én és 15-én 9-16 óráig lehet behozni a Műcsarnokba az alkotásokat, melyeket a hátsó portánál veszünk át. A makett alján vagy a csomagoláson kérjük, tüntessék fel a pályázó és a kapcsolattartó nevét, címét és e-mail címét, a pályázó életkorát valamint hogy melyik iskolában tanul.

A beérkezett anyagot a projekt kurátorai, Bachmann Bálint és Markó Balázs zsűrizik.

A legjobb alkotásokat a Velencei Építészeti Biennálén való szerepeltetés mellett kiállítási katalógusokkal, Műcsarnok éves belépővel valamint csoportos múzeumpedagógiai foglalkozásokkal jutalmazzuk.

Beküldési határidő: 2012. május 15.

Együttműködő partner:

kultúrAktív Egyesület

2012. március 21. - május 15.

Műcsarnok

Jegyek
2012. március 20.
Előző program

Vizuális tanártréning

2012. március 29. - május 7.
Következő program

Újratervezés