Kedvezmények a Műcsarnokban | Új nyitvatartás

2020. szeptember 27-ig kedvezményes, 200 Ft-os jeggyel várjuk kiállításainkon a VI., VII., XIV. kerületi nyugdíjasokat (lakcímkártya bemutatásával) és a szervezett iskolai csoportokat (előzetes bejelentkezés alapján: mucsarnok@mucsarnok.hu).
 
Újra elérhetőek a Műcsarnok éves belépőkártyái is:
ÉVES MŰCSARNOK BELÉPŐ
A névre szóló kártya a MŰCSARNOK, a MŰCSARNOK#Box és a MŰCSARNOK Kamaraterem kiállításaira biztosít korlátlan belépési lehetőséget tulajdonosának a megvásárlástól számított 12 hónapig, kedvezményes áron 9000 forintért, diákoknak és nyugdíjasoknak 4500 forintért.
ÉVES BELÉPŐ ISKOLÁK RÉSZÉRE
Az iskola nevére szóló kártya a megvásárlástól számított 12 hónapig biztosít korlátlan belépési lehetőséget a MŰCSARNOK, a MŰCSARNOK#Box és a MŰCSARNOK Kamaraterem kiállításaira.
Kedvezményes áron, diákonként 4500 forintért.
A kártyával a múzeumpedagógiai programokon való részvétel ingyenes!
További információ a művészeti foglalkozásokról: schopp.ildiko@mucsarnok.hu
Általános információ: mucsarnok@mucsarnok.hu
 
A 2019. március 16-a és  2019. június 30-a között kiállított éves belépőket 2020. szeptember 30. napjáig meghosszabbítjuk!
 
Hogy még inkább segítsük a tárlatok felfedezését, az újranyitással párhuzamosan új, meghosszabbított nyitvatartást is bevezetünk. Hetente két alkalommal is biztosítjuk egy-egy késő délutáni vagy koraesti kultúrprogram lehetőségét is intézményünkben: szerda, csütörtök, vasárnap 10-18 óráig, péntek, szombat 12-20 óráig tartunk nyitva, hétfőn és kedden a kiállítóterek zárva lesznek.

 

2020. július 1. szerda 15:31

Következő hír

Videók | A Műcsarnok YouTube csatornája