Kedvezmények a Műcsarnokban

  • 2020. szeptember 27-ig kedvezményes, 200 Ft-os jeggyel várjuk kiállításainkon a VI., VII., XIV. kerületi nyugdíjasokat (lakcímkártya bemutatásával) és a szervezett iskolai csoportokat (előzetes bejelentkezés alapján: mucsarnok@mucsarnok.hu).
  • A szeptember 11- és 12-i koncertekre váltott karszalaggal ingyenesen visszatérhetnek megtekinteni szalon kiállításainkat, egészen szeptember 27-ig!
  • A hétvégi kiállítás- és programbelépőjegy felmutatásával a Műcsarnok Kávézóban kedvezmények vehetők igénybe.
  • A Műcsarnok Art Box könyv- és ajándékboltjában, szeptember hónapban, minden péntek, szombat, vasárnap 25%-os árengedménnyel vásárolhatják meg a Szalon kiállítások katalógusait.
  • Újra elérhetőek a Műcsarnok éves belépőkártyái is:
ÉVES MŰCSARNOK BELÉPŐ
A névre szóló kártya a MŰCSARNOK, a MŰCSARNOK#Box és a MŰCSARNOK Kamaraterem kiállításaira biztosít korlátlan belépési lehetőséget tulajdonosának a megvásárlástól számított 12 hónapig, kedvezményes áron 9000 forintért, diákoknak és nyugdíjasoknak 4500 forintért.
ÉVES BELÉPŐ ISKOLÁK RÉSZÉRE
Az iskola nevére szóló kártya a megvásárlástól számított 12 hónapig biztosít korlátlan belépési lehetőséget a MŰCSARNOK, a MŰCSARNOK#Box és a MŰCSARNOK Kamaraterem kiállításaira.
Kedvezményes áron, diákonként 4500 forintért.
A kártyával a múzeumpedagógiai programokon való részvétel ingyenes!
További információ a művészeti foglalkozásokról: schopp.ildiko@mucsarnok.hu
Általános információ: mucsarnok@mucsarnok.hu
 
A 2019. március 16-a és  2019. június 30-a között kiállított éves belépőket 2020. szeptember 30. napjáig meghosszabbítjuk!
 

2020. július 1. szerda 15:31

nemzeti-szalon.hu

Előző hír