Új szabályok az MMA intézményeiben

A Magyar Művészeti Akadémia vezetése, titkársága és intézménycsaládja fontosnak tartja, hogy a vonatkozó egészségügyi előírások betartásával megóvja az intézményekbe látogató vendégek, művészek és a rendezvényeiken részt vevők egészségét. Ezért szeptember 1-től megelőző intézkedéseket vezet be programjain és valamennyi intézményében, így a Pesti Vigadóban és a Műcsarnokban is.

 

Az MMA az alábbi intézkedéseket vezeti be:

– Az épületekbe történő belépés és az ott tartózkodás ideje alatt a maszk viselése kötelező, a belépési pontokon lehetőség van maszkvásárlásra.

– Belépéskor mindenkin érintésmentes digitális hőmérséklet-mérést végeznek, 37,5 ℃ feletti hőmérsékletnél a belépés nem engedélyezett.

– Belépést követően a kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező!

– Az épületeken belül be kell tartani az egymástól való másfél méteres távolságot, a kiállítóterekben, nyilvános helyiségekben és a liftekben egyidejűleg korlátozott számú látogató tartózkodhat.

– A programokat követő protokolláris események elmaradnak (gratuláció, fotózás, dedikálás, árusítás, közönségtalálkozó).

– A rendezvényekre történő biztonságos beengedés érdekében a vendégérkezés, valamint a program kezdési időpontja kitolódik.

– Ahol erre lehetőség van, zárt tér helyett a szabadban tartanak egyes rendezvényeket.

– A látogatható terek, mosdók, liftek, lépcsőházak fertőtlenítésére továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak.

 

 

2020. szeptember 1. kedd 15:25

Következő hír

Videók | A Műcsarnok YouTube csatornája

IDEIGLENESEN BEZÁR A MŰCSARNOK!

Előző hír