Budapest Art Week a Műcsarnokban // Megkezdődött a karszalagok értékesítése

A korábbi évekhez hasonlóan a Műcsarnok idén is csatlakozik a Budapest Art Week rendezvénysorozathoz.

A jegyértékesítés megkezdődött! Napi és heti, normál/diák/nyugdíjas karszalagját a Műcsarnok jegypénztárában is megveheti!

Alábbi két programunk mellett SÁNDY / KONOK – Metszéspontok | Családtörténeti kiállítás és Kadosa Kiss József: A művészet rendje – Arte legis tárlataink is ingyenesen látogathatók a Budapest Art Week karszalaggal.

 

Október 21., 14 óra

Fazakas Réka kurátori tárlatvezetése Kadosa Kiss József kiállításán

Fazakas Réka, a kiállítás kurátora kalauzolja a látogatókat Kadosa Kiss József különféle műfajokban készült alkotásai között. A klasszikus eljárásokkal készülő rézkarcok,  festmények, akvarellek, valamint a story-boardok, papíralapú fejszobrok, kinetikus szobrok, hangszerek, illetve más különleges használati tárgyak a művészet rendjéhez igazodva mondanak el mindig valami lényegeset a világmindenség titkairól. 

Max. létszám: 13 fő

Regisztráció: https://www.bpartweek.hu/hu/programok/fazakas-reka-kuratori-tarlatvezetese-kadosa-kiss-jozsef-kiallitasan-868/ 
Az esemény Budapest Art Week karszalaggal látogatható.
https://www.bpartweek.hu/
 

 

Október 22., 16 óra

Baldavári Eszter muzeológus tárlatvezetése a SÁNDY / KONOK – Metszéspontok c. kiállításon

Baldavári Eszter, Magyar Építészeti Múzeum és Műemlékvédelmi Dokumentációs Központ muzeológusa kalauzolja a látogatókat a Műcsarnok és a MÉM MDK közös szervezésében megvalósult, négy generációra kiterjedő családtörténeti kiállításon, id. Sándy Gyula (1827–1894) festő, ifj. Sándy Gyula (1868–1953) építész, id. Konok Tamás (1898–1971) haditudósító fotós, és a három életművet összekapcsoló, szintetizáló dédunoka-unoka-fiú, az idén 90. születésnapját ünneplő Konok Tamás festő munkáiból láthatnak válogatást.

Létszám limit: 20 fő

Regisztráció: https://www.bpartweek.hu/hu/programok/baldavari-eszter-muzeologus-tarlatvezetese-a-sandy-konok-metszespontok-c-kiallitason-867/ 
Az esemény Budapest Art Week karszalaggal látogatható.
https://www.bpartweek.hu/
 

 

2020. szeptember 14. hétfő 11:44

nemzeti-szalon.hu

Előző hír