Tárlatvezetés Sandro Miller: Malkovich Malkovich Malkovich | Tisztelet a kamera mestereinek c. kiállításán @Budapest Art Week

A Műcsarnok 2018-ban is sztárkiállítással indította a Budapest FotóFesztivál rendezvénysorozatát, az idei év leglátványosabb fotókiállításával, melyben John Malkovich válik fotóikonok főhősévé. A 2017-ben 20 új fotóval teljessé tett sorozat Budapesten látható először.

Ha eddig bárkinek kétsége lett volna, hogy John Malkovich képes-e eljátszani egy kislányt, esetleg kettőt, vagy az amerikai mozi szexbombáját, Marilyn Monroe-t, méghozzá aktfelvételen, a Műcsarnokban bemutatott kiállítást látva felhagy a szkepszissel. A féktelen, de korántsem parttalan, nagyon is komoly, mégis roppant szórakoztató művészi játékhoz persze legalább két varázsló szükséges: a színész és a fotográfus. Végre a magyar közönség is találkozhat azokkal a fantasztikus fényképekkel, amelyeken Malkovich és Miller korántsem hagyományos módon hajt fejet a fotó- és filmtörténet nagyjai előtt.

 

Belépés: Budapest Art Week karszalaggal vagy Budapest Art Week napijeggyel (a Műcsarnok jegypénztárában is hamarosan kapható)

 

2018. április 18. 18:00 - 19:00

Műcsarnok Kamaraterem

Jegyek
2018. április 17. 18:00 - 19:30
Előző program

Exkluzív tárlatvezetés Cseh Lászlóval | Sandro Miller: MALKOVICH MALKOVICH MALKOVICH

2018. április 20. 14:00 - 15:00
Következő program

A kulisszák mögött | Tárlatvezetés a Kéz–Mű–Remek. Népművészet. Nemzeti Szalon, 2018 c. kiállításon @Budapest Art Week