13. LAKÁSTREND & DESIGN KIÁLLÍTÁS

A MaxCity bemutatja:

A Lakástrend és Design kiállítás Magyarország egyik legjelentősebb lakberendezési és formatervezési seregszemléje, amelyet hosszú évek óta a Műcsarnokban rendeznek.

Ismert és a piacra frissen belépett magyarországi forgalmazók enteriőr-szigetei, a hazai formatervezés befutott és kezdő alkotóinak standjai a „madeinhungary” szekcióban, esténként pedig divatbemutatók, élő zenei programok és vetítések várnak a látogatókra.

Idén újra lesz trendmix! Akárcsak tavaly, egy neves nemzetközi trendelőrejelző cég prognózisa alapján alakult ki a mostani 4 nap = 4 trend koncepció. MANGA, GRANNY, SHOWTIME, FILM NOIR az idei trendnevek, melyek műfaji filmek ihletése alapján, a Werk Akadémia vezetőinek és tanárainak elképzelései nyomán állnak össze a Műcsarnok apszisában egy izgalmas, mixmédiás installációvá.
Ön Mr. Pink, esetleg Mr. Barna? Vagy inkább Beatrix Kiddo sárga-fekete szerelésébe bújt amazon? Netán a japán fiatalok őrült, színnel teli Bosozoku stílusának híve? Akkor mindenképpen Önnek szól a MANGA trendje!
Napszítta kékek, homokszínek, csíkos tengerparti napernyők Côte d'Azur hangulatban. Hímzett-horgolt felületek, csipkedíszítés és levendulaillat minden mennyiségben. Ez a GRANNY! Miss Marple egy csipet arzénnel is fűszerezné.
Túlszínezett, zajos világ, ahol éjjel is nappal van. Alap- és fémszínek, meghökkentő formák, flitter és boa minden mennyiségben. Dzsessz, Chicago, 1920. Glam, London, 1970. Ilyen a SHOWTIME.
FILM NOIR. Gázláng, szemerkélő eső. Egy vonzó szőke nő fordul be a sarkon. Acélkék, fekete és fehér színek, halszálkamintás szürke kabát. S persze sötétlila bőrkesztyű. Fritz Lang vagy Alfred Hitchcock megőrülne érte!
Jöjjön el és nézze meg a legjobb filmek által ihletett trendeket élőben a Lakástrend és Design kiállításon, ahol ráadásul ingyenes játszóházzal várjuk a gyerekeket!

ELŐZETES: 6-án, szombaton este különleges élményben lehet része: ROLLING TONES by WERK AKADÉMIA – gördülő divat-performansz, ahol Lakatos Márk és Lang Sonja mozgásba hozza a Lang-kreációkat!”
2010. március 4. - március 7.

Műcsarnok

Jegyek
2010. február 18. - február 21.
Előző kiállítás

BBS 50 - Záró programok

2010. március 19. - március 21.
Következő kiállítás

HALÁSZ PÉTER – SZELLEMIDÉZÉS